Športom k úsmevu a lepšiemu zdraviu

Športom k úsmevu a lepšiemu zdraviu

 Hovorí sa, že postačí zmeniť postoj a zmení sa všetko. Seniori, ktorí sa rozhodli pre štúdium Univerzity tretieho veku vo Zvolene, by o tom vedeli rozprávať. Dali sa na školu a tá im okrem poznatkov prináša aj viacero nezabudnuteľných zážitkov. Neraz za nimi cestujú do cudziny, alebo naopak – pozývajú cudzincov na Slovensko. Tak sa stalo aj v septembrový čas, keď priestory telocvične neďaleko Technickej Univerzity vo Zvolene ožili športovým ruchom. Marcel Páleš tam stretol aj Zuzanu Chabadovú z vedenia domácej univerzity tretieho veku a opýtal sa jej, koľko krajín sa zúčastnilo tohtoročnej olympiády.

Olympiada I Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Súťažili, podávali výkony, zoznamovali sa a napokon odchádzali s bohatými zážitkami. Marcel Páleš okrem Slovákov, Čechov, Poliakov či Ukrajincov našiel v dave ľudí aj usmievajúceho sa Turka. Opýtal sa ho teda na meno a dôvod jeho návštevy Slovenska.

Olympiada II Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Ako ste počuli, seniorom bolo naozaj výborne. Zdá sa, že štúdium univerzity tretieho veku im prináša viacero pozitívnych stránok. Teda okrem samotných vedomostí predovšetkým spoznávanie zaujímavých ľudí, dokonca medzinárodného rozsahu. Ak Vás inšpirovali, pridajte sa ku nim aj Vy.

Galéria

IMG_0181.JPG 20150910_092448.jpg

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame