Koncert mladých pre starších

Koncert mladých pre starších

 Aj mladší, aj starší medzi nami milujú hudobné koncerty. Veď možnosť zabudnúť na bežné starosti, ponoriť sa do tónov a slov peknej pesničky, to nebýva každý deň. Keďže október patril predovšetkým starším, konali sa aj viaceré kultúrne podujatia, na ktorých sa mladí rozhodli potešiť starších. Marcel Páleš sa zastavil v Novej Bani, kde ho po príchode uvítala riaditeľka Pohronského múzea Katarína Konečná a povedala mu viac aj o samotnom koncerte v múzeu.

Nova Bana I Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Marcel Páleš sa v Pohronskom múzeu v Novej Bani presvedčil, že mladšie generácie sa vedia so staršími veľmi dobre zladiť. Nejedna pesnička v podaní mladých pripomenula seniorom aj ich mladšie časy.

Nova Bana II Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Mesiac október, v ktorom sme si pripomínali úctu k starším, je za nami. Avšak aj v novembri a ďalších mesiacoch padne starším vhod, keď si na nich spomenieme, niečím ich potešíme, načerpáme od nich múdrosť a predovšetkým – aj pri drobnostiach im vyjadríme úctu.

Galéria

DSC_0437.JPG DSC_0435.JPG 00_DSC_0440_titulka.JPG DSC_0434.JPG DSC_0447.JPG DSC_0443.JPG DSC_0450.JPG DSC_0431.JPG DSC_0438.JPG

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame